beheer's blog

SCHAAKJEUGD RIVIERENLAND WEER BEGONNEN
    Het schaakseizoen 2019-2020 is voor de jeugd van Rivierenland weer begonnen. De lessen worden op dinsdagavonden van 19.00-20.30 uur gegeven door ervaren schaaktrainers.
    Aansluitend op de trainingen wordt een Interne competitie gespeld.
    Ook kan worden meegedaan aan de Externe competitie.
    Aanmelden kan bij Jeugdleider Dirk van Zetten via dvanzetten@hotmail.com of telefonisch op 06-28955371 of 0344-601462.
    Lokatie:

Afgelopen dinsdag was de eerste clubavond op de nieuwe locatie 'Dorpshuis Tricht'.
    De weg er naar toe kronkelde een stuk meer dan naar Buren, maar de locatie zag er goed uit.
    Het was verfrissend te merken dat het bestuur de clubavond, met dynamiek in de programmering, aantrekkelijker wil maken.
    Het zal best zo zijn dat een paar ideeën wat bijgesteld moeten worden en misschien zal er een punt sneuvelen maar dat is niet het punt. Pas na uitproberen weet je hoe goed een nieuw idee is.
    Ik ben dan ook heel benieuwd naar het komende club-jaar.

Met pijn in het hart, neemt Schaakvereniging Rivierenland na meer dan 10 jaar afscheid van de Prinsenhof in Buren.

Reden om beheerster Carla op de laatste clubavond namens de leden een mooie bos bloemen aan te bieden uit handen van voorzitter Arian van Weerden. Arian bedankte Carla  voor de goede diensten en gastvrijheid.

Op de meeste pc's en laptops worden oudere webbrowsers automatisch bijgewerkt en kan dit artikel voor kennisgeving worden aangenomen.
    (Het is aan te raden om de automatische updates van webbrowsers altijd aan te zetten, of het nu om internet explorer, edge , chrome, safari of firefox gaat.)

Ongeveer elke maand wordt het programma (drupal), dat gebruikt wordt om deze website te creëren, vervangen door een nieuwere versie.
    In oudere versies zitten vaak nog bugs of mogelijkheden voor hackers om zich toegang tot de site te verschaffen.

Met een man minder begin je al met een achterstand van een punt.
    Jammer, maar deze situatie was niet te voorkomen en na wat heen en weer geschuif in de opstelling, werden iets na half acht de klokken ingedrukt.
    Ondanks de hogere rating aan alle borden kwam de echte vechtersmentaliteit van de Rivierenlanders naar boven. Heel lang gingen alle partijen gelijk op.
    Willem leek als eerste door het ijs te zakken, maar de oude vos bereidde zijn vorkje zeer doordacht voor. De tegenstander hapte in het aas en liep enkele minuten later gedesillusioneerd de zaal uit.