SCHAAKJEUGD RIVIERENLAND WEER BEGONNEN

Het schaakseizoen 2019-2020 is voor de jeugd van Rivierenland weer begonnen. De lessen worden op dinsdagavonden van 19.00-20.30 uur gegeven door ervaren schaaktrainers.

Aansluitend op de trainingen wordt een Interne competitie gespeld.

Ook kan worden meegedaan aan de Externe competitie.

Aanmelden kan bij Jeugdleider Dirk van Zetten via dvanzetten@hotmail.com of telefonisch op 06-28955371 of 0344-601462.

Lokatie:

ODS Meester Aafjes, Lievense van Herwaardenstraat 2, 4194 RR Meteren.

Ingang aan de Bouwing, parallel aan de J. van Zeestraat.

SV Rivierenland heeft een eigen jeugdafdeling met ongeveer 15 jeugdleden. Iedere dinsdagavond wordt van 19:00 tot 20:00 uur schaakles gegeven. De les bestaat uit een half uur theorie en een half uur een partij spelen. Op dit moment geven we les op 4 niveaus (stap 1 t/m 4 van de KNSB stappenmethode). Naar gelang het niveau van uw kind komt hij/zij in de voor hem passende stap. De leeftijd is van 7 tot 12 jaar.

Ook spelen we in competitieverband tegen jeugdteams van andere verenigingen.

Jaarlijks organiseert SV Rivierenland het Burger Weeshuis jeugdschaaktoernooi.

De lessen worden gegeven op de meester Aafjesschool in Meteren.

Adres: ODS Meester Aafjes, Lievense van Herwaardenstraat 2, 4194 RR Meteren, 0345-581158
Ingang voor ouders en de kinderen is de ingang bij de bovenbouwhal aan de bouwing , parallel aan de J. van Zeestraat

U kunt de eerste 3 lessen gratis meedoen. Daarna kunt u bepalen of u uw zoon of dochter lid wilt maken van de schaakvereniging. De lidmaatschapskosten bedragen €55,- per seizoen (pro rato) voor een jeugdlid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons bestuurslid jeugdzaken, de heer Dirk van Zetten. dvanzetten@hotmail.com ; tel. 0344-601462

Voor de standen in de externe competitie van de jeugd kunt U op onderstaande link klikken:

Jeugd Cat C 2e  Klasse 2017/2018  groep B