algemeen

Algemeen nieuws niet specifiek voor senioren of jeugd

Ingediend door beheer op di, 09/15/2020 - 13:45

In Memoriam: JORRIT STRIK

Op 15 september 2020 ontvingen we het treurige bericht van het overlijden van ons (voormalig) clublid Jorrit Strik. Na een slopende ziekte van geboorte af aan is hij 17 jaar geworden. Namens onze Vereniging hebben we zijn familie met een kaart gecondoleerd met dit grote verlies.

Ingediend door beheer op ma, 03/19/2018 - 08:15

Het op 3 maart gehouden rapid-toernooi kende in alle groepen een ongekend spannend slot. In een nek aan nekrace werd Daniel Schenkeveld de overtuigende winnaar van het Rivierenland Open toernooi. Met een ongekende score van 6,5 uit 7 (!) werd hij de afgetekende winnaar.

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 01/23/2017 - 19:31

Tim Kortekaas

Hij was er voor het eerste, het tweede, het derde team, en ja, hij speelde ook een beslissende rol in de externe competitie voor het viertal. En…waar hij ook inviel, het was bijna altijd raak!

Ratingloos en multiple inzetbaar, dat was zijn status…ratingloos omdat hij nog veel te weinig externe partijen op zijn naam had staan. Het wachten was dus op de eerste berekende ELO, en dat duurde maar….en duurde maar….de schattingen liepen uiteen van "met stip op 1700" tot een  voorzichtig "boven de 1800 misschien"?