senioren

Nieuwsbrief gericht op de senioren

Beste leden, Bij dezen de derde nieuwsbrief van het seizoen. Wat is er allemaal gebeurd de afgelopen weken en wat staat er op de planning?

De achttallencompetitie is in volle gang; gretig en vol vechtlust zijn de eerste partijen gespeeld -en met name bij het tweede en het derde team mogen de resultaten er wezen!

Rivierenland 1 heeft 3 van de 9 partijen gespeeld en staat op de 6e plaats van de promotieklasse.

Rivierenland 2 heeft 3 van de 8 partijen gespeeld en staat met 6 matchpunten ongedeeld aan kop in de 2e klasse, poule 2C.

Op dinsdag 22 november was slechts een klein clubje schakers vergaard in De Prinsenhof. De jongens van het Eerste waren afgereisd naar Zeist om hun eerste wedstrijd van het seizoen te gaan winnen, en dat was te merken. Maar de strijd in de interne was er niet minder om. Het bleek een slechte avond te gaan worden voor de witspelers: drie nederlagen en drie remises werd hun deel.