SGS snelschaakkampioenschap voor clubteams: 10-11-2018

Beste leden,

Dit jaar vindt het SGS snelschaakkampioenschap voor clubteams 2018 op 10 november opnieuw plaats in het denksportcentrum “En Passant” in Bunschoten-Spakenburg. De opzet van het toernooi is hetzelfde als de afgelopen jaren, ongeacht alle competitie-hervormingen. Het kampioenschap staat dus open voor alle teams uit de SGS.

Er wordt gespeeld in zestallen, in een kampioensgroep en een subgroep. Bij inschrijving heeft men vrije keuze, al wordt teams met een ratinggemiddelde onder 1750 sterk aanbevolen zich in de subgroep in te schrijven, en teams met een ratinggemiddelde boven 1850 in de kampioensgroep. In de kampioensgroep wordt dubbelrondig gespeeld (witpartij en zwartpartij) met 5 minuten p.p.p.p. bedenktijd, in de subgroep enkelrondig met 10 minuten p.p.p.p.

De wedstrijden beginnen om 11:30 uur. De teamleiders van de zestallen dienen zich uiterlijk 11:00 uur bij de wedstrijdleider te melden. De prijsuitreiking zal omstreeks 17:30 uur plaatsvinden.

Lijkt het u leuk om (kosteloos) aan dit toernooi mee te doen? Geef het dan door aan ondergetekende en bij voldoende interesse zal ik 1 of meerdere teams aanmelden. Een team bestaat uit 6 spelers waarvan 1 speler de teamcaptain is. De inschrijftermijn sluit op 7 november. Het zou leuk zijn als Rivierenland dit jaar opnieuw met 1 of meerdere teams mee kan doen. Afgelopen jaar vertegenwoordigden we onze club met een team in de subgroep -en voor het eerst, met een team in de kampioensgroep.

Afbeeldingsresultaat voor snelschaken voor clubteams

Met vriendelijke groet,

Philippe Friesen