Informatief: AVG en Schaakvereniging Rivierenland

Sinds een paar maanden is de AVG van toepassing. Dit betekent een versterking van uw privacyrechten en meer verantwoordelijkheden voor organisaties. Dus ook voor Schaakvereniging Rivierenland.
Voor ieder lid van Schaakvereniging Rivierenland is het mogelijk om inzicht te krijgen in welke persoonsgegevens de schaakvereniging beschikt over hem of haar.
Ook geven we (op verzoek) inzicht in welke gegevens wij doorgeven aan de KNSB om hun welbekende diensten te kunnen leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van NAW-gegevens om Schaakmagazine te bezorgen en het bijhouden van een KNSB-rating.
Voor het gebruik van beeldmateriaal, bijvoorbeeld opnames gedurende een schaakpartij waarop u als persoon geidentificeerd kan worden, heeft SV Rivierenland voor haar leden als standaard ingesteld dat dit niet toegestaan is. Dit wordt ook als zodanig gecommuniceerd naar de KNSB. Dit kunt u te allen tijde wijziging. Voor eventuele vragen over uw persoonsgegevens kunt u terecht bij de secretaris.