MASSAKAMP RIVIERENLAND - KONINGSWAAL

Beste leden,

Zoals u wellicht al op de digitale kalender heeft gezien staat er op dinsdag 29 mei een massakamp tussen Rivierenland en Koningswaal -plus partnerverenging Tornado uit het naastgelegen Druten, op het programma.

De naam Koningswaal heeft u wellicht al vaker gehoord. Dat komt omdat er een prille samenwerking is tussen deze kleine club uit Beuningen en Rivierenland: twee van hun sterkste spelers zijn dubbellid geworden van onze verenging en andersom zijn ondergetekende plus vijf andere Rivierenlanders dubbellid geworden van Koningswaal en spelen wij op deze manier voor 2 bonden externe competitie.

Om de banden aan te sterken en om het speelplezier te vergroten hebben we besloten om ter afsluiting van het schaakseizoen een massakamp te organiseren: Rivierenland tegen Koningswaal en Tornado. Lijkt het u leuk om op eigen bodem voor Rivierenland te strijden en te laten zien dat er in de Betuwe beter wordt geschaakt dan in Beuningen en Druten, dan kunt u zich daarvoor opgeven bij ondergetekende of op de avond zelf aanwezig zijn. De opzet zal zijn: één groot team van Rivierenlanders speelt tegen een even groot team van Koningswaal en Tornado één lange wedstrijd, net als met de externe competitie. Het team dat aan het einde van de avond de meeste bordpunten heeft zal de terecht winnaar zijn.

Met vriendelijke groet,

Philippe Friesen