externe competitie

Van mijn collega Freek begreep ik al dat er in het "Huis aan de werf" iets loos is. Op deze locatie zijn de Rode Loper en Utrecht Oud Zuylen gehuisvest en samen is dit meer dan tweehonderd jaar clubgeschiedenis. Dit is een enorm krachtenveld zult u wel begrijpen.

Ons tweede team mazzelde verleden week naar de winst en gerenommeerde spelers faalden...aangesloten op elektronische borden en doorgelust naar het onbegrensde internet; dit vraagt om moeilijkheden!

Op dinsdag 31 oktober speelde Rivierenland 1 de tweede wedstrijd van het seizoen, een thuiswedstrijd tegen Oud Zuylen Utrecht 3, opnieuw een sterke tegenstander. Na onze nederlaag tegen Moira Domtoren 1 was dit volgens teamcaptain Rudy Veenhoff het moment om ons te revancheren.