beheer's blog

  Ingediend door beheer op ma, 12/14/2020 - 21:18

  Beste schaakvrienden,
  Vanwege de verscherpte coronamaatregelen die vanavond door premier Rutte zijn aangekondigd, zal de interne competitie zeker tot 19 januari stilgelegd worden. Zodra er uitzicht is op hervatting van de interne competitie zullen wij u dit laten weten.

  Hartelijke groet, namens het bestuur,

  Aat Liefbroer
  penningmeester

  Ingediend door beheer op do, 11/19/2020 - 20:40

  Beste schakers,
  Door de versoepeling van de regels rond het coronavirus die het kabinet afgelopen dinsdag heeft afgekondigd, kan vanaf komende dinsdag (24 november) de interne competitie weer hervat worden.
  Er kan op anderhalve meter afstand met een scherm ertussen worden geschaakt. Bij bewegingen binnen het Dorpshuis dient u een mondkapje te dragen. Verder dient u de gebruikelijke coronamaatregelen in acht te nemen.

  Hopelijk tot komende dinsdag.
  Namens het bestuur,
  Aat Liefbroer

  Ingediend door beheer op do, 11/12/2020 - 23:05

  Beste leden,

  Als gevolg van de aanscherping van het coronabeleid door de overheid zullen de schaakavonden van 10 en 17 november komen te vervallen. We hopen dat het kabinet volgende week bekend maakt dat we de interne competitie op 24 november weer kunnen hervatten.

  Hartelijke groet, namens het bestuur,

  Aat Liefbroer

  Ingediend door beheer op zo, 10/18/2020 - 14:18

  Beste schaakvrienden,

  De aanscherping van de regels zoals die afgelopen dinsdag door het kabinet zijn afgekondigd, hebben ook gevolgen voor onze interne competitie op dinsdagavonden. De KNSB heeft de regels aangescherpt en ook is er de afgelopen week intensief contact geweest met het bestuur van het Dorpshuis. Dit heeft tot de volgende besluiten geleid:

  Ingediend door beheer op vr, 02/21/2020 - 08:11

  Op de clubavond van 3 maart 2020 om 20:00u wordt er voor de 4e keer een thema-avond georganiseerd. Deze keer neemt onze talentrijke jonge schaker Arthur Maters ons mee in hoe zijn Jeugdtraining bij de KNSB in het werk gaat. Wat zijn de belangrijkste dingen die leert en wat is er leuk en minder leuk aan. Natuurlijk laat Arthur ook een aantal schaaktechnische dingen zien die hij met deze jeugdtrainingen heeft opgestoken. Algemene principes en vuistregels in midden- of eindspel.