locatie, externe toernooien en meer

Ingediend door beheer op ma, 09/09/2019 - 09:57

Afgelopen dinsdag was de eerste clubavond op de nieuwe locatie 'Dorpshuis Tricht'.
De weg er naar toe kronkelde een stuk meer dan naar Buren, maar de locatie zag er goed uit.
Het was verfrissend te merken dat het bestuur de clubavond, met dynamiek in de programmering, aantrekkelijker wil maken.
Het zal best zo zijn dat een paar idee├źn wat bijgesteld moeten worden en misschien zal er een punt sneuvelen maar dat is niet het punt. Pas na uitproberen weet je hoe goed een nieuw idee is.
Ik ben dan ook heel benieuwd naar het komende club-jaar.

Voor mensen die nog meer willen schaken zijn er tot naast ons eigen toernooi volgend jaar altijd meer toernooien te vinden :
............................................................................................................................................................................................................................................................
Beste schakers & bestuurders,
Binnenkort vindt voor de 57e keer het Vierkampentoernooi van Moira-Domtoren plaats. De speeldata zijn vrijdag 13, dinsdag 17 en vrijdag 20 september.
Formule ongewijzigd gebleven: vier spelers strijden om het kampioenschap in hun groep. Per groep zijn er twee prijzen te winnen. Aanvang van elke ronde 19.30, speeltempo 1.50 + 10 sec/zet. De kosten voor deelname bedragen 10 euro en kunnen worden voldaan aan de zaal.
Uitgebreide info is te vinden in de bijlage of op onze website www[.]moira-domtoren[.]nl. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar wedstr[@]moira-domtoren.nl of telefonisch op 06-45041878.
..........................................................................................................................................................................................................................................................
Hierbij brengen wij graag alvast het Laren Dubbeltoernooi 2019 onder de aandacht bij u en uw club! Dit toernooi bestaat uit 2 onafhankelijke toernooien:
- Het oergezellige Laren Kroegsnelschaak toernooi in bruine kroeg 't Bonte Paard op 7 oktober a.s. en/of
- Het competitieve maar ook gezellige Laren Rapid schaak toernooi met een forse prijzenpot op 19 oktober a.s.
zie de webiste www.larenseschaakclub.nl